Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Marrakesh Oil Elixir

Γεια σας κορίτσια!!!
Πριν 20 ημέρες περίπου παρέλαβα ένα πακετάκι από την εταιρία Μarrakesh το οποίο περιείχε ένα μπουκαλάκι  marrakesh oil και μερικά δείγματα από το kahm το οποίο είναι ισιωτική μαλλιών με φυτικά συστατικά ΄για το οποίο όμως θα κάνω διαφορετικό post γιατί θέλω να τραβήξω φωτογραφίες με το πριν και μετά.




Το Marrakesh oil elixir συνδυάζει 2 συστατικά:
Το έλαιο Αργκάν, (από το σπάνιο δέντρο Argan, το οποίο φυτρώνει μόνο στην περιοχή Βερβέρων του Μαρόκο). 
Aπό τον καρπό του δέντρου αυτού παράγεται το λάδι Αργκάν που οι ντόπιοι αποκαλούν "υγρό χρυσό" και είναι γνωστό εδώ και χιλιάδες χρόνια για τις απίστευτες ευεργετικές του ιδιότητες στο δέρμα και τα μαλλιά. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε η οποία αναδομεί, παρέχει προστασία και λάμψη.   

Το δεύτερο συστατικό είναι το λάδι σπόρου Κάνναβης που θρέφει και ενυδατώνει την τρίχα σε βάθος.Το Κανναβέλαιο είναι πανσίγνωστο για τις ενυδατικές και αναζωογονητικές του ιδιότητες και έχει την υψηλότερη συγκέντρωση βασικών λιπαρών οξέων από κάθε άλλο αιθέριο έλαιο, καθώς και μία άριστα ισορροπημένη περιεκτικότητα σε Ωμέγα 3 και Ωμέγα 6 βασικά λιπαρά οξέα.
Είναι 100% vegan προϊόν και δεν περιέχει παραβένια, προπυλενογλυκόλες, αλκοόλες ή χημικά πρόσθετα.
Είναι 100% vegan προϊόν και δεν περιέχει παραβένια, προπυλενογλυκόλες, αλκοόλες ή χημικά πρόσθετα.


Είναι cruelty free και εγκεκριμένο από την PETA (γεγονός που είναι μεγάλο plus για εμένα!)

Εντυπώσεις:

Συσκευασία: Είναι ένα γυάλινο μπουκάλι, με δοσομετρική αντλία που σου δίνει ακριβώς όση ποσότητα χρειάζονται τα μετρίου μήκους μαλλιά.

Υφή: Είναι βελούδινο και έχει την ιδανική πυκνότητα, δεν είναι ούτε πολύ πηκτό, να μην μπορείς να το απλώσεις, ούτε πολύ ρευστό, να τρέχει και να χάνουμε το μισό προϊόν.

ΆρωμαΦανταστικό!!! Είναι καραμελένιο και λίγο ανατολίτικο χωρίς να είναι βαρύ και να σκεπάζει το άρωμα μας. Διαρκεί έως και την επόμενη μέρα. Αν η εταιρία αποφάσιζε να λανσάρει κρέμα σώματος η body spray με το συγκεκριμένο άρωμα, θα ήταν κάτι που δεν θα έλειπε ποτέ από την συλλογή μου!

ΑποτελέσματαΧαρίζει τρομερή απαλότητα στα μαλλιά, κάνει τα μπερδεμένα σπαστά μαλλιά μου ευκολοχτένιστα  και το βασικότερο για μένα,  δεν τα βαραίνει καθόλου!!! Τα μαλλιά μου είναι λιπαρά στις ρίζες και ξηρά στις άκρες, με το Marrakesh oil, όταν στεγνώσουν, είναι ανάλαφρα με όγκο και καθόλου φριζάρισμα που διαρκεί μέχρι το επόμενο λούσιμο.
Τώρα το μόνο που με κρατάει και το βαθμολογώ με 9/10 είναι γιατί δεν μου έδωσε αυτό το "mirror shine" (μου έδωσε μια φυσική λάμψη), "mirror shine" μου χάρισαν τα προϊόντα styling που χρησιμοποίησα μετά την εφαρμογή του, οπότε δεν είναι μεγάλο θέμα και για να πω την αλήθεια αν είναι να χάσει τον VEGAN χαρακτήρα του το προϊόν, με την προσθήκη σιλικονούχων/χημικών συστατικών, το προτιμώ έτσι όπως είναι! 

Το serum που χρησιμοποιούσα εδώ και 10 χρόνια (δεν το άλλαζα με τίποτα) έκανε και αυτό όλα τα παραπάνω που ανέφερα για το Marrakesh oil, με την διαφορά ότι, αν είχα κάπου να πάω την επόμενη ημέρα, έπρεπε οπωσδήποτε να λουστώ γιατί τα μαλλιά μου είχαν θαμπώσει, είχαν τραβήξει μυρωδιές και δεν ήταν πια ανάλαφρα!

Συμπέρασμα: Το Marrakesh oil είναι πια το νέο μου αγαπημένο! 
Όσον αφορά την τιμή του, αν αναλογιστεί κανείς την ποιότητα του, τα αγνά συστατικά που περιέχει και το πόσο συμπυκνωμένο είναι (χρειάζομαι 2 pumps στα μακριά μαλλιά μου), είναι οικονομικό! 

Ελπίζω να σας άρεσε το post και θα χαρώ να μάθω ποιο είναι το δικό σας αγαπημένο serum!


XOXOXO



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου